TwitterFacebookYoutubeRSS

3dts2012-palmas-01Els propers 6, 7 i 8 d'abril, el Moto Club Abadesses organitza de nou els 3 Dies Trial Santigosa, que enguany arriben a la seva 41ena edició. Els participants podran gaudir de 90 zones diferents en tres dies, 30 zones per jornada. L'estat actual del terreny és ideal per a la pràctica del trial i s'espera que es mantinguin les bones previsions meteorològiques. Jordi Pascuet, Francesc Moret i Alfredo Gómez ja han confirmat la seva participació, mentre que Takahisa Fujinami ha manifestat la seva intenció de córrer la jornada de diumenge. S'ha registrat un gran nombre d'inscripcions de pilots procedents de la resta d'Espanya, amb la qual cosa la organització espera assolir la xifra de 150 participants.

 


El període d'inscripcions acaba el 2 d'abril, i es pot formalitzar a través de la web www.3dts.org. Qualsevol inscripció posterior al 2 d'abril s'haurà de realitzar el mateix dia de les verificacions amb un sobrecàrrec de 30 €.

Només està permés seguir el circuit als seguidors acreditats prèviament per l'organització. No es podrà seguir el circuit amb motos que no siguin de trial. Com a novetat, els seguidors també es podran inscriure a través del web.

Més informació: www.3dts.org
Twitter: @MC_Abadesses