TwitterFacebookYoutubeRSS

maratoentitatswebEl diumenge 16 de desembre el Club Piscines i Esports Abadessenc ha preparat diverses activitats a les seves instal·lacions per recaptar fons per la Marató de TV3, que enguany està dedicada al càncer. Hi haurà servei de bar durant tot el dia, es retransmetrà la Marató de TV3 en col·laboració amb Comercial Pirene i la Veu de Sant Joan hi serà present en directe. També s'hi podrà trobar un punt d'informació de la Fundació Oncolliga Girona (Lliga Catalana d'Ajuda al malalt de càncer) i es farà el sorteig d'una panera de Nadal, gentilesa de la Unió de Botiguers.

A partir de les 10h hi haurà un torneig de pàdel femení entre el CPE Abadessenc i el Club Tenis Campdevànol i també 10 hores de pàdel per a tothom. De 10h a 12h es faran cursets de tenis de diferents nivells amb monitors del CPE Abadessenc.
De 12h a 17h hi haurà activitats per als infants, a càrrec del Grup d'Esplai Somnis.
A partir de les 17h tindrà lloc un berenar popular amb xocolata desfeta, pastissos, coques, galetes i caldo, a preus molt assequibles.

Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Organitza: CPE Abadessenc
Col·labora: Grup d'Esplai Somnis, Associació de Dones de Sant Joan, Agrupació Sardanista, Fundació Oncolliga Girona, Unió de Botiguers, La Veu de Sant Joan i l'Ajuntament.