TwitterFacebookYoutubeRSS

Salutació de l'alcalde

ramon-roque-alcalde-sant-joan-de-les-abadesses-salutacio

Benvolgut/da veí/ïna,

El passat 11 de juny el Ple de l’Ajuntament em va escollir per segona vegada Alcalde de Sant Joan de les Abadesses gràcies al majoritari suport obtingut pel PSC per part de la ciutadania en les darreres eleccions locals celebrades el 22 de maig.

Fa quatre anys afrontava el repte de ser Alcalde en una situació molt diferent a l’actual: estava preocupat per la situació en la qual es trobava l’Ajuntament però convençut que el favorable context econòmic en el que ens trobàvem ens ajudaria a solucionar molts dels problemes que ens varem trobar, com així va ser. Avui passa tot el contrari. L’Ajuntament es troba en una situació de notable solidesa enmig d’un context certament preocupant.

Des d’un Ajuntament com el nostre no podem prometre solucions miraculoses al patiment que viuen molts dels nostres conciutadans afectats per una crisi que no sembla, i tant debò m’equivoqui, tenir un fi proper. Però no podem ni amagar-nos ni defugir responsabilitats. Des de la gestió municipal, fins i tot des d’un ajuntament d’un poble petit com el nostre, podem aportar el nostre granet de sorra a l’hora sortir abans i més cohesionats com a societat de la crisi que ens afecta.

Des de l’Ajuntament treballarem per enfortir el nostre teixit productiu, esforçant-nos en atraure empreses que generin llocs de treball i vetllant perquè les ja existents es consolidin i, fins i tot, arribin a créixer. A més, seguirem gestionant els recursos públics amb el rigor esmerçat durant aquests anys a fi que els proveïdors puguin cobrar puntualment i els ciutadans no es vegin ofegats amb increments impositius.

I no ens oblidarem d’aquells que més pateixen les conseqüències d’aquesta crisi. Accions com la contractació de persones mitjançant plans d’ocupació són mesures pal·liatives que suposen un cop de mà a persones joves del nostre poble en moments de màxima dificultat.

Però deixeu-me acabar transmetent-vos un missatge optimista. El nou equip de govern està format per gent preparada i treballadora, és una barreja de continuïtat i renovació, combina grans dosis d’il·lusió i experiència. Estic convençut que durant aquests propers quatre anys Sant Joan continuarà millorant. Serà aquesta una tasca en la qual tots hi tenim molt a dir i com a Alcalde us puc garantir que us escoltaré.

Moltes gràcies i molta sort!

Ramon Roqué i Riu

0
0
0
s2smodern
Comparteix Sant Joan
0
0
0
s2smodern
powered by social2s