TwitterFacebookYoutubeRSS

Eficiència energètica en enllumenat

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses està realitzant una adaptació de l’enllumenat exterior públic per reduir el consum energètic. Les actuacions en aquest àmbit s'han realitzat en el periode 2010 - 2011.

Les zones d'actuació han estat els exteriors de la Vila Vella, del Monestir, i del Molí Petit. S'han realitzat canvis en l’enllumenat existent de vapor de mercuri i hal·lògens per d’altres tecnologies més eficients com ara enllumentats amb tecnologies d’hal·logenurs metàl·lics, vapor de sodi i led.

Les actuacions realitzades es troben incloses en l’Agenda 21 local, en la Línia Estratègica de Gestió Municipal, actuació 51, i s’han finançat, en part, amb l’ajut de concedit a aquest ajuntament en la convocatòria de subvencions “Del Pla a l’Acció” de la Diputació de Girona per a l’any 2011 i 2012.

0
0
0
s2smodern

Festa de l'arbre

festa-del-arbre1Sant Joan de les Abadesses va ser la primera població que va celebrar la Festa de l’Arbre l’any 1899 i ho va fer amb tota la seva càrrega institucional, pedagògica i social.

Una revalorització del verd urbà com a patrimoni afegit i estructuralment enriquidor del patrimoni arquitectònic:

Continuar llegint

0
0
0
s2smodern

Viles florides

viles-florides-contaminacio-acustica-baner-sant-joan-de-les-abadessesEl Programa Viles Florides, representa una oportunitat per reflexionar sobre la gestió dels jardins de Sant Joan i posar en valor la feina feta fins ara, per tal de millorar-la i aconseguir que junt amb la implicació ciutadana respectem i prenguem consciència del valor dels nostres espais verds. Perquè el nostre entorn diu molt de nosaltres, influeix en el nostre benestar personal i col·lectiu i ens projecta de cara a l’exterior.

Continuar llegint

0
0
0
s2smodern

Gestió de la contaminació acústica

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses gestiona la contaminació acústica a partir dels Mapes de Capacitat Acústica

Mapa de Capacitat Acústica
Zones de sensibilitat acústica i
usos del sòl 1
Mapa de Capacitat Acústica
Zones de sensibilitat acústica i
usos del sòl 2
Mapa de Capacitat Acústica
Zones de sensibilitat acústica i
usos del sòl 2
MCA-del-municipi-de-Sant-Joan-de-les-Abadesses1 DINA2H MCA-del-municipi-de-Sant-Joan-de-les-Abadesses2 DINA3H MCA-del-municipi-de-Sant-Joan-de-les-Abadesses3 DINA3H

 

1 Ordenança reguladora del soroll i les vibracions en el municipi de Sant Joan de les Abadesses
2 Denúncia per excés de soroll

 

 

 

0
0
0
s2smodern