TwitterFacebookYoutubeRSS

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, així com les entitats Federació de Municipis de Catalunya i Associació Catalana de Municipis han convocat a la ciutadania a fer un minut de silenci davant dels consistoris per expressar el seu condol al poble francès per l’execrable atemptat terrorista que ha patit aquest divendres passat a la nit a París, i manifesten el seu ferm compromís en la defensa dels valors democràtics de la nostra societat.

El consistori santjoaní sent amb més pesar aquests atemptats per les relacions d’agermanament que uneixen el nostre poble amb Le Palais-sur-Viene, i amb els nostres veïns de les comarques del Vallespir i Rosselló, amb qui cada vegada hi ha més enllaços pel projecte del País d’Art i d’Història de les Valls Catalanes del Tec i del Ter. A tots ells se’ls farà arribar les notes de condol en nom del nostre municipi.

Per tot això, a més d'aquestes notes de condol, l’Ajuntament convoca a tots els santjoanins i santjoanines a fer un minut de silenci aquest pròxim dilluns 16 de novembre, a les 19h, a la plaça Major.