TwitterFacebookYoutubeRSS

Estrena del documental #OligopolyOFF

La Cooperativa Som Energia estrenarà el proper dijous dia 7 de maig el documental #OligopolyOFF, i ho farà simultàniament a més de 60 pobles de l'estat espanyol. En aquest documental hi té un especial protagonisme la Cooperativa sense ànim de lucre Som Energia. 

#OligopolyOFF continua la tasca del primer docureportatge de la plataforma, #Oligopoly2. L'imperi elèctric contra tots i totes, que va ser estrenat en més de 40 pobles i ciutats d'Espanya. En pocs mesos l'han vist més de 42.000 persones i ha rebut el Premi Eurosolar 2013 al millor treball de mitjans de comunicació sobre renovables.

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

Una festa permetrà reviure les nits santjoanines dels anys 70

 L’associació d’homes Els Gentils, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, ha organitzat una festa a l’antic escorxador per recordar la música i l’ambient dels anys 70 a la població. Ho faran a través dels DJ’s que entre els anys 1972 i 1982 varen punxar a la discoteca Mandrops, que va animar les nits santjoanines durant aquesta època (Joan Pujol, Josep Lluís Guàrdia, Àngel Moreno i Joaquim Bassaganya) i que punxaran discs de vinil, alguns dels quals han estat cedits de l’arxiu musical de La Veu, l’emissora municipal.

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

Jornada 'Dones i Esports' a Sant Joan

Aquest divendres dia 10 d'octubre tindrà lloc a Sant Joan de les Abadesses una jornada emmarcada en el programa "Dones i esports 2014-2016", promogut per la Secretaria General de l'Esport i l'Institut Català de les Dones. Durant la tarda hi haurà diverses ponències i xerrades i, per acabar, una entrevista a Anna Coma, exesportista paralímpica d'esquí alpí amb discapacitat visual. Aquest programa recull les iniciatives que la Generalitat de Catalunya endega amb l'objectiu de corregir els desequilibris existents entre dones i homes en l'àmbit de l'esport. En aquest context, durant aquest 2014, s'ha previst un cicle de jornades a tot Catalunya per poder fer una anàlisi de la situació actual de l'esport femení.

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

L’Agrupació Sardanista de Sant Joan de les Abadesses convoca un concurs de fotografia digital

SARDANAL'Agrupació Sardanista de Sant Joan de les Abadesses, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, convoca el seu 1r Concurs de fotografia digital. Les fotografies han de tenir una temàtica sardanística i s'han de fer en alguna de les ballades que l'entitat ha programat per als dos pròxims mesos d'estiu: 13 i 27 de juliol, i 3, 15, 24 i 31 d'agost. El primer premi s'endurà un cap de setmana per a dues persones a la casa de turisme rural Satori, i el segon premi, un dinar per a dues persones a l'Hostal de Rama.

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

Una Emmona de rècord amb 800 inscrits

emmonaEl cap de setmana del 14 i 15 de juny, Sant Joan de les Abadesses tornarà a omplir-se de corredors disposats a enfilar-se pel Puigmal, el Bastiments, el pic de l’Infern, el puig Estela, el Taga...  En total, un repte de 110 quilòmetres i 8.460 metres de desnivell positiu de la 5a Ultra Trail Emmona de la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses (UE), la segona prova -i la més dura- de la 3a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya.

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault