TwitterFacebookYoutubeRSS

La web de l’Ajuntament de Sant Joan aprova en transparència

El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB ha elaborat un baròmetre de la transparència a les pàgines web municipals a partir de 41 indicadors que analitzen la informació sobre els representants polítics, sobre la gestió dels recursos col·lectius, sobre com s’informa de la gestió d’aquests recursos i sobre les eines de participació ciutadana que s’hi pot trobar.

Des que en va tenir coneixement que l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses treballa en la pàgina web tenint en compte els indicadors d’aquest estudi amb la voluntat que sigui una eina transparent i eficient en la comunicació entre el consistori i la ciutadania. En l’última actualització del baròmetre ja en compleix més de la meitat (22 de 41) i continua amb el compromís de treballar-hi perquè en siguin molts més.

Actualment la pàgina de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses és l’única de la comarca que té l’infòmetre en verd, i un dels 9 llocs webs municipals de la província de Girona que aprova les estadístiques.

Podeu consultar els indicadors i obtenir més informació sobre l’estudi a http://www.infoparticipa.cat/bones-practiques/

Mapa de bones pràctiques
Infòmetre actualitzat el 7 de maig de 2013

0
0
0
s2sdefault