TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Comunicació
  • Les jornades dirigides del Parc de Salut han tingut prop de 20 usuaris regulars

Les jornades dirigides del Parc de Salut han tingut prop de 20 usuaris regulars

El dimarts 9 de juliol es va fer la jornada de comiat de les activitats dirigides del Parc de Salut de Sant Joan de les Abadesses cedit per Dipsalut abans de l’aturada d’estiu. Després d’una classe dinamitzada, com és habitual, per un monitor del Consell Comarcal del Ripollès, es va oferir un pica-pica saludable per a tots els assistents. La regidora de Salut de l’Ajuntament de Sant Joan, Anna Ruano, ha fet una valoració molt positiva del parc durant aquest últim curs. Durant aquests últims mesos s’han fet sessions guiades un cop per setmana i hi ha hagut prop de 20 persones de mitjana a cada classe.

PARC DE SALUTProp de 20 persones han participat regularment a les activitats dirigides per un monitor del Consell Comarcal del Ripollès

Els Parcs Urbans de Salut són un conjunt d’aparells situats a poca distància uns dels altres, dissenyats per realitzar exercici físic, i amb els quals es treballen de manera homogènia i segura totes les parts del cos. Han estat ideats per una comissió d’experts multidisciplinària. Els Parcs estan especialment dirigits a adults i gent gran. A més d’aquest equipament municipal destinat a la realització d’exercici físic moderat, Sant Joan també disposa d’uns Itineraris Saludables pensats per a tota la població. Es tracta d’uns recorreguts que transcorren tant per dins del nucli urbà com per als afores. Estan senyalitzats per facilitar l’acció de caminar. 

PARC DE SALUT-2Els assistents a l'última activitat de la temporada del Parc de Salut varen fer un pica-pica saludable

 

0
0
0
s2sdefault