TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Comunicació
  • La directora de Serveis Territorials de Benestar Social de Girona Montserrat Roura visita la Fundació Emma

La directora de Serveis Territorials de Benestar Social de Girona Montserrat Roura visita la Fundació Emma

Montserrat Roura, directora dels Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família a Girona va visitar aquest dimarts 14 de gener la Fundació Emma, la residència per a gent gran de Sant Joan de les Abadesses. Aquest equipament assistencial està acabant les obres per tal d'adaptar l'edifici a l'actual normativa, fet que ha permès legalitzar l'activitat per poder oferir vuit places més residencials.

Roura va destacar la importància de mantenir i millorar la residència aprofitant la seva situació privilegiada al mig del nucli urbà, que la fa integradora i que permet l'atenció de les persones usuàries, alhora que és visible i accessible per la resta de santjoanins i santjoanines.

Tot i que ja s'ha fet la inversió més important de 150.000 euros, dels quals 40.000 els ha aportat l'Obra Social de la Caixa, la directora explica que encara queda camí per adequar l'edifici i millorar el benestar dels seus usuaris, i que les actuacions s'han de fer de forma assenyada i per parts com s'ha fet fins ara.

Montserrat-RouraL'alcalde, Ramon Roqué, i la directora de la Fundació Emma, Mònica Rebollo, expliquen les actuacions que s'han fet a Roura

Visita-Montserrat-RouraMontserrat Roura ha destacat la situació privilegiada de l'equipament

0
0
0
s2sdefault