TwitterFacebookYoutubeRSS

Obres d’arranjament dels espais adjacents al nou consultori

En els propers mesos s'iniciaran un conjunt d'actuacions al voltant al nou edifici del Consultori Local de Sant Joan de les Abadesses del carrer Ramon d'Urg que permetran la construcció d'accessos i serveis urbanístics en els seus espais adjacents. El projecte d'urbanització comprèn, també, la fase final del procés de la vialitat interior de l'illa de la Colònia Espona, que va iniciar-se l'any 2010 juntament amb la rehabilitació de l'antiga colònia per acollir-hi habitatges socials.

A més de l'arranjament dels espais que actualment ja eren d'ús per als vianants, com el carrer d'accés als jardins de la Colònia Espona des del carrer Ramon d'Urg, també se'n generaran de nous. Concretament, unes escales que permetran salvar el desnivell existent entre el carrer Joan Maragall i els jardins de la colònia i connectar-los, com si fos una prolongació del carrer Manigosta. Aquest espai, que fins ara formava part de la finca, també proporciona accés al carrer a una de les sortides d'emergència del nou consultori i tindrà un espai enjardinat a banda i banda. Entre totes les actuacions s'arranjaran prop de 555 metres quadrats de superfície.

Les obres, que tenen un cost de 59.281,65 euros, s'estima que comencin d'aquí a dos mesos i tindran una durada aproximada de tres mesos.

Vista-nou-acces-des-dels-jardins-de-la-colonia-esponaEspai que ocuparà el nou accés, vist des dels jardins de la Colònia Espona

vista-nou-acces-des-del-carrer-joan-maragallLes escales d'accés als jardins seran com una continuació del c. Manigosta

0
0
0
s2sdefault