TwitterFacebookYoutubeRSS
 • fundacio-emma-1
 • fundacio-emma-2
 • fundacio-emma-3
 • A la Fundació Emma,
  les persones són el més important

 • Activitats
  per sentir-se millor que a casa

 • Instal·lacions idònies
  i amb tots els serveis per a la gent gran

Préstec de material


material
És un servei que s'ofereix a totes aquelles persones que, vivint al seu domicili, en un moment determinat necessiten algun tipus de material tècnic, ja sigui cadira de rodes, caminadors, crosses, etc.. El material es presta per a un temps màxim de 3 mesos, prorrogables.

0
0
0
s2sdefault

Menjador social

 

tomates


 És un servei que proporciona àpats equilibrats i adaptats destinats a persones grans. L'elaboració correspon al servei de cuina de la residència. Els menús són supervisats per la responsable higienicosanitària. El servei s'adreça a persones amb un grau d'autonomia personal suficient com per desplaçar-se a l'hora dels àpats i retornar al domicili.

Objectius:
Assegurar una alimentació adequada, equilibrada i adaptada a les necessitats que presenti la persona.

Destinataris:
Persones amb necessitats socials i que necessiten ajuda per tenir una alimentació adient. Persones que viuen soles i que opten per fer, com a mínim, un àpat equilibrat i amb companyia. Persones que surten d'un postoperatori i estan impedides per fer-se el menjar. Altres situacions.

Personal:
El servei de menjador compta amb el personal propi de la residència. Està format pel servei de cuina, encarregat d'elaborar els àpats; les gerocultores, encarregades de servir el menjar i ajudar a aquelles persones més assistides; la responsable higienicosanitària, encarregada de supervisar els àpats; la treballadora social, encarregada de fer l'acolliment inicial i tramitar el contracte; personal administratiu, encarregat de gestionar la documentació necessària.

0
0
0
s2sdefault

Centre de dia

Imagen_009_2
 
Què és el centre de dia?

És un servei d'acolliment diürn i d'assistència a les activitats de la vida diària per a persones grans amb dependències.
En el cas concret de Sant Joan de les Abadesses, es presta com a servei integrat en els espais de la Residència, per tant suposa gaudir dels avantatges que ofereix un servei residencial a la vegada que es mantenen íntegrament els vincles amb la família o la llar.

Objectius:

Facilitar un entorn compensador a la llar, adequat i adaptat a les necessitats d'assistència.
Afavorir la recuperació i el manteniment del màxim grau d'autonomia personal i social.
Mantenir l'acceptació de la persona amb discapacitats en el seu entorn sociofamiliar.
Proporcionar suport a les famílies que tenen cura de les persones grans.
 • Funcions:
  Acolliment i convivència.
  Manutenció.
  Assistència a la higiene personal.
  Atenció personal a les activitats de la vida diària.
  Readaptació funcional i social.
  Dinamització sociocultural.
  Suport familiar.
  Garantir el seguiment i la prevenció de les alteracions de la salut.
 
 • Funcions opcionals:
  Perruqueria
  Bugaderia
  Podologia
  Transport
  Atenció en caps de setmana i festius, en cas de necessitat
Destinataris directes:

Persones grans de més de 65 anys que necessitin organització, supervisió i assistència en el desenvolupament de les activitats de la vida diària, i que veuen completada la seva atenció en el seu entorn social i familiar.

Destinataris indirectes:

Familiars que atenen a una/es persona/es gran/s a casa i que els convé d'alliberar-se un dia o més d'un dia per setmana per a disposar de temps personal.

Horaris:

L'horari marc del Centre de Dia és de les 9.45 a les 18.00 hores de dilluns a divendres. L'usuari o la seva família podran triar si volen fer d'un a set dies d'atenció.
Cas que un usuari o la seva família necessitin unes hores d'atenció diferent de les estipulades en aquest horari marc, es parlarà individualment i es buscarà la solució més convenient per l'usuari, la família i la Fundació.

Desplaçament:

El preu del Centre de Dia no inclou el transport o desplaçament del domicili de l'usuari al centre i viceversa. Dins d'aquest horari, i de dilluns a divendres, la Fundació disposa de transpot adaptat. Fora d'aquest horari el desplaçament l'haurà de fer el familiar.

0
0
0
s2sdefault
 • 1
 • 2