TwitterFacebookYoutubeRSS

DV

El magazín Divendres de TV3 conduit per Xavi Coral i Espartac Peran serà a Sant Joan de les Abadesses els propers 2, 3 i 4 de desembre, des d’on es faran connexions en directe des del plató situat als voltants del Palau de l'Abadia. Durant aquests dies es difondran fets històrics, la gastronomia, el patrimoni arquitectònic, cultural i paisatgístic, alguns negocis i establiments destacables, llegendes, associacions i parlaran amb santjoanins i santjoanines.

L’Ajuntament de Sant Joan ha treballat i col·laborat amb l’equip tècnic i de continguts del programa. Concretament, s’ha facilitat totes les dades sobre aquests temes que han escollit des de TV3.

Com és habitual, el programa escull un “recomanador”, un veí representatiu que explicarà, en directe, tres racons de Sant Joan que són de visita obligada. En el cas del nostre poble l’equip de Divendres ha escollit el cantant de Txarango, el santjoaní Alguer Miquel.

Coincidint amb les emissions des de Sant Joan, el programa Divendres també fa una crida a participar al programa que es farà en directe el dijous 5 de desembre al plató de TV3. L’autocar que portarà els santjoanins i santjoanines als estudis de Televisió de Catalunya és gratuït i sortirà a les 13 h des de la pl. Torras i Bages. Les places són limitades i totes aquelles persones que vulguin assistir-hi poden inscriure’s a l’Oficina de Turisme.

Aquesta setmana el programa tenia el plató mòbil a Masquefa

D’altra banda, Els optimistes de Catalunya Ràdio també emetrà continguts relacionats amb Sant Joan durant la mateixa setmana. Es tracta d’un programa presentat per Àngel Llàcer i Manu Guix que s’emet de dilluns a divendres de la una a les dues del migdia.

Aprofitant la presència de les càmeres de TV3 també es gravarà, durant aquests dies, un flashmob amb santjoanins i santjoanines de protagonistes per promocionar La Marató d’enguany, dedicada a les malalties neurodegeneratives. Els assajos es faran aquest divendres 29 de novembre, a la tarda, al Pavelló Municipal d’Esports.

Per a més informació consulteu:
Programa Divendres de TV
Els optimistes de Catalunya Ràdio