TwitterFacebookYoutubeRSS

aiguaLa regidoria de Sostenibilitat Ambiental i Energètica de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha organitzat dues activitats dedicades a millorar l'ús que fem de l'aigua a les nostres llars: una exposició i una conferència per aprendre a "llegir" la factura de l'aigua.

D'una banda l'exposició Estima l'aigua: cada gota compta de l'Agència Catalana de l'Aigua serà durant 15 dies al Palau de l'Abadia. L'objectiu principal d'aquesta mostra és conscienciar als usuaris individuals i a les famílies de la importància de l'estalvi de l'aigua a casa, evitant afeccions al medi i col·laborant, a la vegada, amb l'estalvi econòmic a les nostres llars. L'exposició es podrà visitar del dijous 12 fins al 26 de juny.

La inauguració de l'exposició es farà amb una conferència de l'enginyer tècnic de l'Ajuntament Josep Castanyer que explicarà com "llegir" la factura de l'aigua i a entendre els paràmetres que hi apareixen per tal d'analitzar el nostre consum i detectar, per exemple, errors o fuites i aprendre a estalviar fent una bona gestió d'aquest recurs. Els estudis diuen que aplicar mesures d'estalvi d'aigua a la llar pot representar una reducció del consum domèstic de fins al 50%. La xerrada es farà el mateix dijous 12, a les 20 h, al Palau de l'Abadia.

CARTELL-EXPO-ESTIMA-LAIGUA-I-XERRADA