TwitterFacebookYoutubeRSS

GAUDEIX ESTIU2014-pqueEl Servei de Joventut del Ripollès i diversos ajuntaments de la comarca han tornat a posar en marxa una nova edició de Gaudeix de l'estiu, un conjunt d'activitats i sortides adreçades a joves, d'entre 12 i 17 anys i que es faran fins al 25 de juliol a tots els pobles que acullen la iniciativa.

A Sant Joan de les Abadesses hi ha programades tres activitats. La primera es farà el pròxim divendres 4 de juliol i consistirà en un taller d'slackline, un esport d'equilibri en què s'utilitza una cinta que se subjecta a dos punts fixos (normalment arbres) a poca alçada i també es podrà fer volar estels. La segona activitat (divendres 11 de juliol) serà un karaoke, i en la tercera (divendres 18 de juliol) els joves visitaran els estudis de La Veu i faran un petit taller d'iniciació a la ràdio.

A més d'aquestes activitats i de les que es faran a la resta de pobles, també hi haurà quatre sortides: al parc aquàtic Illa Fantasia de Vilassar, a l'Estartit per a fer snorkel a les illes Medes i una sortida i acampada a Prada de Conflent, en el marc d'un intercanvi de joves que va néixer fa tres anys. Els joves santjoanins que vulguin participar en aquestes activitats poden fer les inscripcions al Centre Cívic - El Palmàs de Sant Joan de les Abadesses en horari d'oficina.

GAUDEIX ESTIU2014

Finalment, el Servei de Joventut del Ripollès també organitzarà una nova edició de la festa Enkomarca't, que enguany es farà el dissabte 12 de juliol a Ribes de Freser. A més del servei de bus per anar-hi, també hi haurà gimcana rural, una cercavila i un sopar, que donaran pas als concerts.


Activitats de Gaudeix de l'estiu a Sant Joan de les Abadesses

Divendres 4 de juliol -11 h
Slakline i volada d'estel
Plaça Le Palais Sur Vienne

Divendres 11 de juliol - 17 h
Sing Star, tarda de karaoke
El Palmàs

Divendres 18 de juliol - 11 h
Taller de ràdio
Estudis de La Veu, emissora municipal de Sant Joan de les Abadesses