arnau2014 geriona logoGeriona és reconeguda pel seu color uniforme, per la conjunció homogènia de les veus i per tractar amb molta cura i rigor tots els colors de la música, així com els seus estils i continguts. Per això, dins del XIX Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau, el dissabte 12 de juliol, ens oferiran un concert clàssic a l'inici, seguit d'una segona part amb temes més moderns. Podrem gaudir, també, de la seva interpretació de la cançó del comte Arnau.

Dirigit per Imma Pasqual, va néixer l'any 2005 a l'Escola Municipal de Música de Girona per donar continuïtat al cor Geriona Infantil, que estava assolint una qualitat musical molt elevada. Està format per quinze noies i un noi d'entre quinze i vint-i-cinc anys. Geriona ha participat en el concurs televisiu de corals Oh Happy day! Actualment, estan duent a terme una gira per Catalunya actuant als principals teatres del país, presentant el seu espectacle i disc La veu feta emoció.

arnau2014 cor gerionaLes 17 veus del cor Geriona

Paquets turístics del Cicle del Comte Arnau
Les entrades per als espectacles ja es poden comprar a l'Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses i, enguany, també poden adquirir-se per internet des de la pàgina web de l'Ajuntament.

Aquells qui ho vulguin també tenen a l'abast la possibilitat d'adquirir paquets turístics amb els quals podran fer una visita al Centre d'Interpretació del Mite del Comte Arnau, dinar o sopar El menú del comte Arnau en un restaurant a escollir i l'entrada a un dels espectacles del cicle o a una de les activitats complementàries. A més, gaudiran d'un 10% de descompte si volen dormir en algun dels allotjaments adherits a les ofertes. Trobareu aquestes ofertes a la pàgina web de l'Ajuntament, a l'Oficina de Turisme o al telèfon 972 720 599.


 Cor Geriona – La veu feta emoció
12 de juliol, a les 22 h, al claustre del Monestir


 Per a més informació, consulteu la programació completa del cicle prement aquí