TwitterFacebookYoutubeRSS

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses organitza una sortida al Teatre Poliorama de Barcelona per veure Polònia: El musical, el pròxim diumenge 16 de novembre. Es tracta d'un espectacle teatral de la productora Minoria Absoluta. Es tracta d'una obra escrita per Jordi Galceran (autor d'èxits internacionals com El mètode Grönholm), juntament amb els guionistes habituals de l'equip televisiu del programa de TV3.

Xavier Ricart dirigeix l'espectacle, que està protagonitzat per Bruno Oro, Queco Novell, Agnès Busquets, Mireia Portas, Ivan Labanda, Xavi Serrano, Anna Bertran i David Olivares, que donen vida a alguns dels seus personatges televisius més cèlebres.

L'acció de l'obra arrenca amb una cimera convocada pel president Artur Mas (Bruno Oro) en un hotel, per tal de decidir el futur de Catalunya. L'espectacle, esquitxat de versions humorístiques de grans èxits musicals, combinarà la sàtira política del Polònia amb ingredients més teatrals i vodevilescos.

El preu de l'activitat és de 37 € i inclou l'entrada a platea i el transport. Les inscripcions es poden fer fins al 27 d'octubre, a l'Oficina de Turisme, o trucant al 972 720 599. Les places són limitades.