TwitterFacebookYoutubeRSS

Tanqueu els ulls. Obriu-los i tot haurà canviat. Durant uns dies res és el que sembla. El regnat de Sa Majestat el Rei Carnestoltes és curt, enguany 14 i 15 de febrer, però durant aquest cap de setmana la disbauxa s'apodera de Sant Joan de les Abadesses i el nostre poble es disfressa d'allò que no és. Sigueu herois i heroïnes, mags, polítics, animals, cowboys, actors, actrius, dibuixos animats o qualsevol cosa que vulgueu.

La festa començarà dissabte amb els comerços i les seves disfresses com a protagonistes. Com en els darrers anys hi haurà premis de 150. 100 i 50 euros a les botigues més originals i divertides. La festa grossa, però, començarà al vespre amb la rua que durà totes les carrosses, comparses, parelles i participants individuals fins a la plaça Major. Després de sopar, ball al pavelló amb Moonlight i una sessió de disco mòbil.

L'endemà, els més petits i petites prenen el relleu. Els carrers s'ompliran a la tarda de les disfresses més menudes amb la rua infantil, que també acabarà al pavelló, on hi haurà un espectacle infantil a càrrec de la companyia Els Farsants.

Carnestoltes de Sant Joan de les Abadesses 2015

Dissabte 14 de febrer

A partir de les 10h
Carnestoltes als comerços

19.30h

Inscripcions i concentració de participants a la rua
Pavelló Municipal d'Esports

20h
Inici de la rua
Pavelló Municipal d'Esports

23.30h
Ball amb Moonlight i disco mòbil
L'entrada val 10€, 5€ si aneu disfressats
Pavelló Municipal d'Esports


Diumenge 15 de febrer

17h
Rua del Carnestoltes infantil
Concentració a la plaça Anselm Clavé

Després de la rua
Espectacle infantil amb Els Farsants
Pavelló d'Esports Municipal

carnaval-15