TwitterFacebookYoutubeRSS

Els mateixos Txarango, la Pegatina, Aspencat, Amparo Sánchez, els francesos Babylon Cyrcus, Gertrudis i Leo Bassi són alguns dels artistes que formaran part del cartell de la segona edició de Clownia Festival, que enguany es farà el 26 i 27 de juny. Una llista de noms que conserva la qualitat d’espectacles de l’any passat, amb una aposta per incloure grups internacionals que mai han actuat a Catalunya. Els Randellaires posaran la nota musical amb segell més tradicional i ripollès.

Els Txarango han volgut fer un cartell per descobrir noves propostes musicals internacionals sense oblidar-se de les propostes més interessants del nostre país, i seguint les directrius de la primera edició que varen fer que fos tot un èxit: una mescla de música, espectacles i circ, amb actuacions de dia i de nit, per a tots els públics. A més, tot i la repercussió de la primera edició, els organitzadors no han volgut ampliar l'aforament perquè els assistents tinguin la mateixa bona experiència que l'any passat.

El canvi de data és una de les altres novetats, que permetrà que els clownians, els habitants de la ciutat imaginària dels Txarango, gaudeixin dels concerts i dels espectacles amb una temperatura més agradable. Recordem que l'any passat el festival es va fer a principis de maig perquè el grup Ripollès pogués estrenar el disc Som Riu a les seves terres. La Veu de Sant Joan, com l’any passat, farà una programació especial des de dintre del recinte. Ja podeu comprar les entrades a través de www.clowniafestival.cat.

 

Compra els abonaments de Clownia Festival des de la seva pàgina web
Descarrega't i consulta la guia de Clownia 2015