TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquesta temporada s’han ampliat les col·laboracions amb altres emissores per tal de fer visible aquelles notícies, esdeveniments i activitats relacionades amb santjoanins més enllà del municipi.

L’equip de continguts informatius, amb Jordi Remolins i Joan Garcia, ha reforçat la col·laboració amb La Xarxa de Comunicació Local. En primer lloc, a través del servei XN, una eina amb la qual les emissores de proximitat com la nostra i la redacció central de La Xarxa comparteixen notícies i cròniques. D’aquesta manera, La Xarxa pot aprofitar la capacitat productiva dels mitjans locals mentre que mitjans com La Veu pot oferir notícies que es generen més enllà de la comarca però que afecten Sant Joan de les Abadesses. Durant els últims sis mesos, La Veu ha explicat més de 200 notícies relacionades amb la vila i la nostra comarca per a tot Catalunya.

En segon lloc, des de desembre de l’any passat, els col·laboradors de l’emissora han començat a col·laborar al programa La Tarda (de dilluns a divendres, de 16 a 19 h). Cada setmana acosten les històries de santjoanins i santjoanines, de les entitats, de les empreses i del patrimoni local a tot el territori català a través d’altres emissores com Ràdio Vic, Cugat.cat, FeM Girona, Mataró Ràdio…

D’altra banda, en Guillem Planagumà ha començat una col·laboració des de la nostra emissora amb el programa Sona en català de Ràdio Silenci, l’emissora local de La Garriga. Es tracta d’un espai conduit per David Sáez que s’emet cada 15 dies, i on es parla i s’escolta de la música feta a casa nostra. Planagumà hi fa cròniques dels concerts i esdeveniments que també cobreix per a La Veu. Sona en català es pot escoltar els dissabtes a les 15 h, i els dimecres a les 21 h, en repetició.

Finalment, en els pròxims dies, l’emissora començarà la seva participació a C-17, un programa coproduit per Ràdio Vic i Ràdio Granollers, que pretén explicar què fan els municipis propers al recorregut d’aquesta carretera per fomentar el desenvolupament econòmic del territori. La nostra emissora donarà veu als projectes, iniciatives i persones del Ripollès. Es podrà escoltar, en directe, els divendres a les 10 h.