TwitterFacebookYoutubeRSS

Com en els darrers anys, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha organitzat un cicle d’espectacles infantils per donar la benvinguda a la primavera. Enguany el Teatre Centre acollirà tres propostes, que com és habitual es faran els diumenges a les 12 h, amb entrada gratuïta.

La primera representació serà L’hort de Can Pitrocs, a càrrec de La Guilla Teatre, el diumenge 8 de març. Explica la història dels senyors Pitrocs, propietaris d’un hort on creixen les fruites, verdures i hortalisses més bones de la zona, però des de fa un temps tenen un petit problema de difícil solució: els ocells fan malbé part de la seva producció.

Aquest és l’inici d’una història que narra el naixement d’una amistat basada en la necessitat d’ajudar i ser ajudats, i que perdura durant tota la vida. També reforça el valor de pertànyer a una terra i respectar-la, a la vegada que anima a viatjar i a conèixer la immensitat del món. La companyia La Guilla Teatre utilitza tot tipus de disciplines i tècniques com ara personatges construïts a partir de la mitja màscara, titelles, objectes i música.

La segona proposta arriba de la mà de la Nyip i Nyap i l’espectacle Clowntes i llegendes, el 22 de març. Els dos pallassos protagonistes explicaran i representaran la seva versió peculiar d’algunes llegendes catalanes, en un format que reuneix i mescla el teatre de carrer i l’animació infantil, amb un aire fresc, còmic, interactiu, visual, familiar i amb moltes sorpreses. Serà la segona vegada que actuin a Sant Joan de les Abadesses, després que l’any 2011 hi interpretessin el seu espectacle Pastissers Pufessionals

nyipnyap

El XII Cicle d’Espectacles Infantils tornarà el 19 d’abril amb un La divertida llegenda de Sant Jordi, amb la companyia La Paparra​. L’Arnau és un professor d’aeròbic que apareix per equivocació en el lloc a on han de representar la llegenda de Sant Jordi. Entre tots, s’explicarà la llegenda de Sant Jordi, un cavaller molt heroic que salva a la ​princesa de les urpes d’un ​d​rac una mica maldestre. Amb cançons, balls i jocs i amb l’ajut de tothom es farà de la Rondalla de Sant Jordi una festa inoblidable per a tots els públics.

XII Cicle d’Espectacles Infantils
Diumenge 8 de març - 12 h
L’hort de Can Pitrocs, amb la companyia La Guilla Teatre
Teatre Centre

Diumenge 22 de març - 12 h
Clowntes i llegendes, amb la companyia Nyip i Nyap
Teatre Centre

Diumenge 19 d’abril - 12 h
La divertida llegenda de Sant Jordi, amb la companyia La Paparra
Teatre Centre