TwitterFacebookYoutubeRSS

Durant les pròximes setmanes se celebraran dues activitats al Pavelló Municipal d’Esports amb l’objectiu de donar a conèixer les possibilitats d’aquest equipament del poble.

D’una banda, del 2 al 8 de març, es jugarà un torneig de tennis indoor organitzat pel Club Piscines i Esports Abadessenc, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. De dilluns a divendres es jugaran els partits classificatoris, dissabte es faran les semifinals, i diumenge les finals. Hi haurà categoria masculina, femenina i infantil. Les inscripcions es varen tancar fa unes setmanes i, finalment, 24 persones competiran aprofitant les temperatures més agradables que ofereix el pavelló per a la pràctica de l’esport aquests mesos d’hivern.

D’una altra banda, el diumenge 22 de març, es farà una jornada dedicada al bàdminton, un esport poc conegut a la nostra comarca, però que és olímpic des dels jocs de Barcelona 92 i que a Catalunya compta amb més de 20 clubs dintre de la Federació Catalana de Badminton. De fet, l’activitat és organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, però comptarà amb el suport d’aquesta federació. En aquest sentit, el jugador menorquí Pau Puig, tècnic i jugador de l'Associació Esportiva de Granollers serà l’encarregat d’ensenyar el reglament bàsic i els moviments a tothom qui vulgui tenir el primer contacte amb aquest esport. Durant tot el dia hi haurà diversos clínics infantils, d’adults, una exhibició i una petita competició. Les inscripcions es poden fer fins al 17 de març al Pavelló Municipal, de dilluns a divendres, de 17 a 20 h, o trucant al 972 72 20 50 durant el mateix horari. També podeu escriure un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Torneig de tennis indoor
Del 2 al 9 de març

Jornada de bàdminton
Diumenge 22 de març
Preu de la inscripció: infants, 2€; adults, 3€