La tercera i última proposta del XII Cicle d’Espectacles Infantils s’aplega amb la companyia La Paparra i el seu espectacle La divertida llegenda de Sant Jordi, que es representarà al Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses el diumenge 19 d’abril a les 12h del matí.

L’obra explica la història d'Arnau, un professor d'aeròbic que apareix per error en el lloc equivocat i, de sobte, ha de representar la llegenda de Sant Jordi. Amb l’ajuda de tots els infants haurà de representar una rondalla molt característica, tot escollint un cavaller valent i decidit del públic. Aquest heroi haurà de salvar una princesa de les urpes d’un drac maldestre i beneit, paper que interpretarà l’espectadora que guanyi el concurs a "millor crit d'auxili". Els pallassos utilitzaran cançons, balls i jocs per no parar de riure i per aconseguir fer d’aquesta llegenda un record inoblidable. L’espectacle està adreçat a tots els públics i l'entrada és gratuïta.

CEI2015santjordi

La divertida llegenda de Sant Jordi clou el XII cicle, que va començar el passat 8 de març amb L’hort de Can Pitrocs, a càrrec de La Guilla Teatre, va continuar amb Clowntes i Llegendes de la Companyia Nyip Nyap.

XII Cicle d’Espectacles Infantils
Diumenge 19 d’abril - 12 h
La divertida llegenda de Sant Jordi, amb la companyia La Paparra
Teatre Centre - entrada gratuïta

Més informació:
Companyia La Paparra