TwitterFacebookYoutubeRSS

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, el dijous 23 d’abril, es donaran a conèixer els primers guanyadors de la cinquena edició del Certamen Literari Joan Maragall, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament i l’Institut Escola de Sant Joan de les Abadesses. En primer lloc, s’entregaran els premis de la categoria escolars, en un acte al Teatre Centre, a les 11h. Com a novetat, les obres guanyadores seran llegides per adults. Tots els vuit guanyadors de les diverses categories escolars s’enduran un llibre de premi i els finalistes, un altre obsequi. La nota musical la posaran els alumnes de l’Escola de Música amb una petita mostra de percussió corporal.

Els guanyadors de la categoria d’adults sortiran d’entre les 19 obres presentades d’arreu dels Països Catalans i s’entregaran el dissabte 25 d’abril durant un recital de poesia conduit per Florenci Crivillé, amb els rapsodes Dolors Vilaplana i Ramon Alabau. Les lectures, que es faran al Palau de l’Abadia, tindran com a protagonistes a diversos autors.

23 d'abril - 11h - Teatre Centre
Entrega de premis de la categoria escolars

25 d'abril - 18h - Palau de l'Abadia
Recital Poetes de ma terra, amb Dolors Vilaplana i Ramon Alabau, i conduït per Florenci Crivillé. En acabar la primera part, entrega de premis de la categoria adults

Per a més informació:
El Certamen Literari Joan Maragall creix amb un recital de poesia en la seva 5a edició