TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquest pròxim dissabte 23 de maig, se celebrarà la setena edició de la jornada sobre benestar físic, nutricional, afectiu, social i cultural Mésalut. Enguany l'activitat es centrarà en la importància de l'educació per a la salut, les estratègies educatives i la prevenció en el si de la família. En parlarà la Sra. Adriana Fontàs Colomer, dinamitzadora del programa Sigues tu de Dipsalut, en la conferència que porta per títol "L'Aventura de la vida" que s'impartarà a la sala de plens de l'Ajuntament a les 18h.

Una estona abans, a les 17h, a la plaça Major, es farà un taller d'alimentació saludable pensat per a nens i nenes, per ensenyar-los com es poden preparar un berenar diferent, divertit i saludable gràcies a les fruites.

Mésalut comptarà, un any més, amb una campanya de donació de sang organitzada per l'Agrupació de Donants de Sang de Sant Joan de les Abadesses. De les 10.00 a les 14.00 i de les 16.30 a les 20.30 hores, podreu participar en aquesta campanya a l'edifici Mestre Andreu de l'Institut Escola de Sant Joan de les Abadesses.

La jornada Mésalut està organitzada per l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, amb la col·laboració de Dipsalut, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, l'Aula d'Hostaleria del Ripollès i l'Associació de Donants de Sang de Girona.

150514-Mes-Cartell

7a jornada Mésalut

De 10 a 14, i de 16.30 a 20.30 h
Jornada de donació de sang
Edifici Mestre Andreu

17h
Taller "Descobrim la fruita"
Plaça Major

18h
Conferència "L'aventura de la vida"
Sala de plens de l'Ajuntament de Sant Joan