TwitterFacebookYoutubeRSS

La Llar d’Infants El Molí Petit farà un berenar per cloure un conjunt d’activitats fetes amb els avis i àvies dels infants de l’escola, el pròxim divendres 29 de maig, a les 16h, als jardins de l’entrada del centre.

Durant els mesos d'abril i maig, el centre d'interès de totes les activitats de la Llar d'Infants El Molí Petit han estat els avis. Amb ells, les educadores i els infants han estat fent activitats: han demanat que ens portin les seves fotografies per penjar a les estances, els han convidat a venir a l'escola a fer alguna activitat amb els infants (explicar contes, tocar la guitarra, plantar flors al jardí...), i van anar a la Fundació Emma a veure els residents.

A part del berenar també es farà una enlairada de globus amb un missatge cada un. Cada avi o àvia escriurà un missatge amb el seu nét i, en acabat, tots junts els enlairaran. També hi haurà algun petit inflable per als més petits.

Aquesta festa està organitzada per la Llar d'Infants El Molí Petit, amb la col·laboració l'AMPA de la Llar d'Infants i l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

Divendres 29 de maig - 16 h
Berenar de cloenda amb els avis la Llar d’Infants El Molí Petit
Llar d’Infants El Molí Petit - Passeig Jaume I 2-4