TwitterFacebookYoutubeRSS

El periodista, escriptor i guionista barceloní Rafael Vallbona s’ha proposat fer una ruta amb bicicleta per Catalunya parant a diverses biblioteques per parlar de llibres de viatges i interactuar amb el públic sobre la mateixa essència del viatge a través, per exemple, de l’experiència immediata d’aquell mateix dia.

Una de les parades d’aquest recorregut es farà a Sant Joan de les Abadesses, el pròxim 8 de juny, a les 19h. La Biblioteca Municipal Josep Picola serà l’escenari de la conversa que santjoanins i santjoanines podran tenir amb Vallbona, que recomanarà llibres de viatges que poden fer canviar la nostra perspectiva del món i de la gent. Durant l’acte també es presentarà el seu llibre L’escalada a Montjuïc 1965-2007 (ed. Cossetània Edicions, 2014).

Es tracta d’una iniciativa emmarcada dintre de l’Any de les biblioteques, amb el suport de la botiga Cap Problema de Barcelona i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Després de l’aturada de Sant Joan de les Abadesses, Bicibíblios continuarà el seu trajecte i s’aturarà a Banyoles (9 de juny), Blanes (10 de juny), La Garriga (11 de juny), Barberà del Vallès (12 de juny), i Vilassar de Dalt (13 de juny).

Dilluns 8 de juny - 19h
Bicibíblios, amb Rafael Vallbona
Biblioteca Municipal Josep Picola de Sant Joan de les Abadesses

cartell bicibiblios stjoanabweb