TwitterFacebookYoutubeRSS

Ja es poden adquirir les entrades per als concerts del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) que enguany també tindrà el claustre del monestir de Sant Joan de les Abadesses com a un dels seus escenaris el dissabte 22 d’agost, amb un concert d’Euskalbarrok Ensemble. Les entrades poden comprar-se online des de la pàgina del FeMap http://www.femap.cat, i a l’Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses.

Oficina Turisme Sant Joan de les Abadesses
Plaça de l'Abadia, 9 
17860 Sant Joan de les Abadesses 
Tel. 972 720 599 
Horari: De dilluns a dissabte de 10 a 14 i de 16 a 19 h. Diumenges, de 10 a 19 h. 
A partir del 19 de juliol (inclòs) Diumenges, de 10 a 14 i de 16 a 19 h.

Paquets turístics

Recordeu que el FeMAP també ofereix un conjunt de paquets turístics per tal que el públic tingui l’opció de dormir als pobles que acullen els seus concerts, a un preu més reduït del que costarien les entrades i l’allotjament per separat. Al Ripollès, els espectacles que entren dintre d’aquestes ofertes són el d’Alchemica a Ripoll, el d’Euskalbarrok Ensemble de Sant Joan de les Abadesses, divendres 21 i dissabte 22 d’agost, respectivament.

Els paquets poden ser d’una nit, assistint a un dels concerts, o de dues nits, assistint als dos concerts. Els allotjaments de la promoció són els hotels Les Planes del Grau a Sant Joan de les Abadesses i la Solana del Ter a Ripoll. Trobareu tota la informació i opcions d’aquests paquets a http://www.packsturisticsfemap.cat/.

L’oferta del FeMAP 2015

L’edició 2015 del FeMAP, que es va presentar la setmana passada, arribarà enguany a 26 localitats del Pirineu català, d’Andorra i per primera vegada, un municipi de França: Bourg Madame. Aquestes xifres suposen, de nou, un creixement respecte a edicions anteriors: cinc nous municipis s’han sumat al projecte -Sant Joan de les Abadesses n’és un d’aquests-, que continua ampliant el seu territori. L’edició d’aquest any, com és habitual, compta amb músics catalans, com ara Ariana Savall, Coral Cantiga, Cor Amics de la Unió, Quartet Casals, Tasto Solo, etc., i després grans noms espanyols i internacionals com la Orquestra Barroca de Sevilla, Hopkinson Smith, Lina Tur i Kenneth Weiss. Els municipis participants en aquesta edició són: Alp, Alt Àneu, Andorra la Vella, Avià, Bagà, Berga, Beuda, Bossòst, Bourg Madame, Canillo, Guardiola de Berguedà, la Guingueta d’Àneu, Encamp, Estamariu, Esterri d’Àneu, Ordino, Sant Joan de les Abadesses, Sant Llorenç de Morunys, la Pobla de Segur, el Pont de Suert, Puigcerdà, Ripoll, la Seu d’Urgell, Sort, la Torre de Cabdella i Tremp.