TwitterFacebookYoutubeRSS

La revetlla de Sant Joan a Sant Joan de les Abadesses servirà per escalfar l’ambient, no només de l’entrada a l’estiu, sinó de l’espera de la segona edició del Clownia. L’escalfor vindrà pel foc tradicional d’aquesta diada, però també per la proposta musical de l’Associació de Veïns de la Vila Vella: Doctor Prats. i Golden Beat. A més, enguany la festa es trasllada al parc de les Mudes.

ACTUALITZACIÓ: FINALMENT EL SOPAR I CONCERT ES FARAN AL PAVELLÓ PER LA PREVISIÓ DE PLUJA PER AQUELLA TARDA I NIT. Si no plou, es farà la cercavila amb les Diabladesses. Se sortirà des del pavelló amb torxes i la cercavila es farà des de la plaça Major amb el recorregut previst.

Doctor Prats és un grup terrassenc de “festa-fusió”, com ells es defineixen, que acaba de treure el seu primer disc Patates amb peix. La joventut de la formació contrasta amb l’experiència dels seus components que provenen d’altres grups de trajectòria contrastada com Kayo Malayo o La Banda del Coche Rojo. La recepta del Doctor Prats és tan senzilla com eficient: folk, rock, rumba, samba, cumbia, bon humor i festa.

Golden Beat és una banda de versions funk, soul i disco que repassen èxits de grans clàssics d’Stevie Wonder, Donna Summer, Ray Charles, Aretha Franklin, però també de temes actuals de Daft Punk, Bruno Mars, Beyoncé o Kylie Minogue, entre d’altres.

La festa ja estarà encarrilada des d’hores abans amb el sopar tradicional, la cercavila de les Diabladesses i el foc de Sant Joan. Una combinació que farà que, tot i que amb el rellotge a la mà no és veritat -ho és el dia 21 de juny-, la nit del 23 ens sembli la més curta de l’any.

201506-correfocRevetlla de Sant Joan - Sant Joan de les Abadesses
Dimarts 23 de juny
Sopar popular*
Cercavila amb Les Diabladesses i gran foguera
Ball amb Doctor Prats i l’orquestra Golden Beat
Pavelló Municipal d'Esports

*Al sopar hi haurà fideuà, llangonisseta, postres, pa, vi, aigua i cafè. Els tiquets es poden comprar a l'Oficina de Turisme fins al dia 22 de juny. Preu: 13 €



revetlla st joan 15 web