TwitterFacebookYoutubeRSS

La companyia “I ara què?”, de la Fundació MAP, actuarà al Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses, presentant la seva obra 'Els Castellblanc'. L'espectacle, que ja es va estrenar a Ripoll el passat desembre, es farà dissabte 10 de juny a les 19.30 h.

L'obra, carregada d'intriga i suspens, s'inspira en les novel·les de la gran dama de la literatura de misteri, Agatha Christie. Aquesta serà la tercera vegada que 'Els Castellblanc' es representa, i té la particularitat que la participació del públic és clau per al desenllaç de la història.

En aquesta ocasió, l'actuació serà especialment significativa, ja que hi ha un fort vincle amb Sant Joan de les Abadesses. El director de l'obra, Eudald Jordà, l'actriu Gisela Sola, i l'actor Ricard Soler -que posa la veu en off-, són santjoanins.

Les entrades, que tenen un cost de 8 euros, ja es poden comprar de manera anticipada a la plataforma Codetickets. També es podran adquirir presencialment a la taquilla el mateix dia de l’obra. A més, els alumnes de l’Escola de Teatre del municipi tindran l’entrada gratuïta.

ELS CASTELLBLANCSantJoan10 06web