El Grup Fotogràfic Abadesses ja ho té tot a punt per al VII Ral·li Fotogràfic de Sant Joan de les Abadesses, aquest dissabte 10 de juny de 2023. Es tracta d'un esdeveniment anual que és una oportunitat per a tots els apassionats de la fotografia per mostrar la seva creativitat i tècnica fotogràfica.

Es convida a totes les persones interessades a participar en aquest ral·li fotogràfic, independentment de l'edat. Les categories de participació es divideixen en dos trams d'edat: menors i majors de 14 anys.

El ral·li es desenvoluparà de manera presencial i les fotografies hauran de ser realitzades dins el terme municipal de Sant Joan de les Abadesses entre les 9 i les 19 h del mateix dia​​. Els participants hauran de presentar les seves fotografies en format JPEG i RAW, si la càmera ho permet​​.

El Camp Base, ubicat a la plaça de l’Abadia, estarà obert de 9 a 20 h, amb una pausa per dinar entre les 14 i les 16 h​. Els temes per a les fotografies seran anunciats el mateix dia de les inscripcions, a partir de les 9 h al camp base​. Per a més informació i per consultar les bases completes, podeu visitar la pàgina web del Grup Fotogràfic Abadesses.