TwitterFacebookYoutubeRSS

L'Escola d'Art de Sant Joan de les Abadesses acollirà un conjunt de propostes d'artistes locals durant els mesos de juliol i agost. Aquest cicle, que començarà l'1 de juliol i s'allargarà fins al 5 d'agost, està dirigit al públic en general, adults i famílies, i té com a objectiu fomentar la creativitat i el coneixement de diferents tècniques artístiques.

Els tallers, que tindran lloc els dissabtes de 10 a 14 h, inclouran temes tan diversos com la iniciació al macramé, la creació de màscares naturals al bosc, l'ús del torn i la teràpia artística, la impressió amb cianotípia, l'aprenentatge amb el teler i la impressió amb elements naturals.

El preu de cada sessió és de 40 €, amb esmorzar i material inclòs. Aquests tallers són una oportunitat fantàstica per descobrir noves maneres d'expressió artística, aprendre noves habilitats i passar un temps agradable i productiu.

Per a més informació i reserves, podeu contactar amb Antonela Lauri a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al +34 605221060.

TALLERS DART INTENSIUS 2023 a mida mitjana