TwitterFacebookYoutubeRSS

La setmana passada, l’INCASÒL i LERSA varen signar la compravenda d’un immoble adossat a la nau vella de la colònia Llaudet, de tres plantes, amb una superfície de 326 m² per planta, per un import de 71.650 € (IVA inclòs).

La finalitat de la compra de l’immoble és la d’instal·lar el parc d’interior de la nova subestació que la companyia Ripollesa està construint a la colònia Llaudet. L’objectiu és afegir una nova línia de subministrament que servirà com a xarxa de suport per a continuar proporcionant energia de manera ininterrompuda en cas que la xarxa principal experimenti qualsevol mena d’anomalia o treball programat de millora, especialment a les poblacions de Sant Joan de les Abadesses i Sant Pau de Segúries.

La companyia planeja iniciar els tràmits per obtenir la llicència d’obres per adaptar l'edifici una vegada hagi acabat l’estiu. A l’acte de signatura hi varen assistir Lluís Sabata, director general del grup LERSA Energia; l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué; i l'equip responsable de l'INCASÒL.

La compra d’un nou immoble de la colònia Llaudet representa un pas més per a la dinamització econòmica i social d'aquesta zona industrial històrica, i és una mostra del compromís de LERSA Energia amb la revitalització d’aquest sector, ja que l'adquisició de l'immoble i la posterior rehabilitació no és la primera aposta que fa a Llaudet.

202307 incasollersa