TwitterFacebookYoutubeRSS

Després del 28è Festival del Comte Arnau, la música al claustre no s'atura i aquest dissabte 5 d'agost, a les 22 h, acollirà una proposta del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FëMAP), amb l'Accademia del Piacere, un dels grups referents a l'estat en música barroca.

El coratge i innovació dels projectes d'Accademia del Piacere, juntament amb la potència artística del seu director, han situat aquest grup com a referent de la música antiga espanyola i com un dels líders a Europa. Això es deu a la seva visió de la música històrica com a entitat viva i emotiva. Les seves gravacions per Alqhai & Alqhai i Glossa han destacat repertoris clàssics de la música històrica, com el Seicento italià o el Barroc espanyol, obtenint reconeixements com el Choc de Classica i el Prelude Award. A més, han explorat camps més enllà de l'historicisme, com amb el projecte amb el cantaor flamenc Arcángel, premiat a la Bienal de Flamenco de Sevilla 2012.

Accademia del Piacere ha actuat en escenaris de renom mundial, com el Konzerthaus de Berlín i Viena, la Philharmonie de Colonia, i l'Auditorio Nacional de Madrid, entre altres. Els seus concerts són regularment transmesos en directe per la Unió Europea de Radiodifusió i han estat presents en nombroses emissions televisives.

Venda d'entrades i de paquets turístics a la pàgina web del FëMAP. L'entrada inclou la visita guiada Sant Joan de les Abadesses, la joia del romànic, a les 17 h. Cal reserva prèvia a l'Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses.

Intèrprets
Quiteria Muñoz, soprano
Rami Alqhai i Johanna Rose, viola da gamba
Carles Blanch, guitarra barroca
Fahmi Alqhai, viola da gamba i direcció

Programa
Obres de M. Flecha, H. le Bally. A. Falconieri, J. Marín, F. Alqhai, L. de Briceño, G. Sanz i anònims.