TwitterFacebookYoutubeRSS

El pròxim dissabte 2 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional del Voluntariat, es farà una jornada especial de conservació ambiental al riu Ter, en el tram de la nostra vila. El Centre d'Educació Ambiental Alt Ter i el Consorci d'Espais d'Interès Natural del Ripollès, entitats impulsores de la festa, conviden tots els ciutadans a unir-se a aquesta jornada, que enguany es dedicarà a reduir l'impacte d'una planta invasora, la budleia, que afecta els ecosistemes fluvials.

A l'acte hi col·labora l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, l'Associació de Famílies d'Alumnes, el Moto Club Abadesses i la Unió Excursionista.

L'Inici és a les 11 h a la plaça Barcelona. A les 13 h, hi haurà la cloenda de la jornada a l'Antic Escorxador amb un aperitiu de productes de Ripollès.

Per a una millor organització, l'entitat demana confirmació de l'assistència mitjançant el formulari en línia o contactant amb l'organització al correu electrònic iAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Porteu guants, tisores o serres de podar, si és possible. Sumem esforços per preservar la riquesa natural de Sant Joan de les Abadesses.

202322 Cartell Festa del Voluntariat SJA