TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquest mes d'abril començarà la tercera edició dels Pressupostos Participatius de Sant Joan de les Abadesses (2024-2025). Es tracta d’un exercici democràtic a través del qual els veïns i veïnes de la vila podeu determinar el destí d’una part del pressupost municipal, amb un valor màxim de les propostes de 50.000 euros.

S'ha enviat un díptic a totes les llars on trobareu tota la informació i els terminis per participar en la primera fase. Fins al 2 de maig de 2024 es poden presentar propostes en línia a través de la web https://participa.santjoandelesabadesses.cat i, a partir de l'11 d'abril, també amb butlletes físiques que es poden dipositar a l'Ajuntament, a l'Oficina de Turisme o a la Biblioteca Josep Picola.

Quan s'iniciï el procés, a més de la que s'ha enviat a les cases, hi haurà més butlletes als equipaments municipals, per si voleu fer més d'una proposta.

A més, us convidem a participar en una sessió informativa, que es farà el pròxim dijous 11 d'abril, a les 19 h, a la Sala de Plens. En aquesta trobada, també es farà una petita dinàmica d’elaboració de propostes compartida, que us recomanem especialment si heu fet propostes en altres edicions i no han estat vàlides (a vegades perquè no són prou detallades o no estan acotades i superen els 50.000 euros), perquè els tècnics us ajudaran i orientaran en aquest sentit.

 Sessió informativa i d'elaboració de propostes
📅 Dijous 11 d'abril de 2024 - 🕘 19 h
📍 Sala de Plens

 

2024 PRESSUPOSTOS