TwitterFacebookYoutubeRSS

La màgia del Mercat Esotèric torna a Sant Joan de les Abadesses.
Com ja va essent tradició, cada any per aquestes dates, Sant Joan de les Abadesses organitza el seu Mercat Esotèric. El proper dissabte 31 d'octubre, durant tot el dia, la màgia, les pedres energètiques, les herbes remeieres, el tarot i els productes esotèrics es donen la mà amb els aliments de temporada com les castanyes.
Enguany el plat fort del Mercat Esotèric de Sant Joan de les Abadesses serà la participació de l’Escola Mariló Casals, dedicada a l’ensenyament de l’art adivinatori del tarot, l’astrologia, la grafologia, i la parapsicologia, entre altres temàtiques. L’escola oferirà una conferència titulada “L’amor. Com seduir a cada signe del zodíac i les claus per interpretar l’amor amb el tarot”. La xerrada i consultori es farà a les sis de la tarda i anirà a càrrec de Maria del Mar Tort i Casals que és la directora de l’escola que porta el nom de la famosa tarotista Mariló Casals. Aquesta és molt coneguda per haver près part en diferents programes de ràdio i televisió, tirant les cartes i aconsellant en directe al públic o als convidats. La conferència serà gratuïta per a tothom que hi vulgui assistir.
Degut a les obres de remodelació que s’estan portant a terme a la Plaça de l’Ajuntament de la Vila de Sant Joan, aquest any el mercat es muntarà als seus carrers adjacents fins a la Plaça Abadessa Emma. Hi haurà parades de productes de temporada i d’elements relacionats amb el món de la màgia i l’esoterisme, herbes remeieres i també tarotistes. A més, els alumnes del SES Sant Joan de les Abadesses vendran castanyes per tal de finançar-se el seu viatge de final de curs.