TwitterFacebookYoutubeRSS

'Els desitjos del comte Arnau': visites dramatitzades i sopars medievals per descobrir el mite

desitjoswebUn estiu més, el Cicle del comte Arnau omplirà algunes nits d'agost amb sopars medievals a l'Era d'en Serralta. Enguany els sopars s'anomenen Els desitjos del comte Arnau i són un replantejament dels sopars-espectacle Alimentem el Mite que organitzava una associació d'actors del poble amb el mateix nom durant els últims anys. Els racons més suggestius de Sant Joan de les Abadesses en són l'escenari. La vida del comte Arnau n'és el tema i un recorregut dramatitzat i fascinant n'és l'experiència.

La iniciativa proposa una nit singular recorrent la vida del Comte. La immersió en un conte que representa la vida del mític personatge d'una forma planera i emocional on s'experimentaran les tensions que el van conformar com un ésser temible i terrible, els amors que el van condemnar i la possible redempció que va obtenir de mans d'un poble que l'admirava. 

Els desitjos del comte Arnau, sota la direcció de Blanca López (una de les directores teatrals de la companyia santjoanina SAT-Teatre Centre), és una visita guiada dramatitzada amb 6 actors pel monestir de Sant Joan de les Abadesses i alguns carrers de la Vila Vella que permet descobrir el patrimoni i alguns aspectes de la història medieval del poble, i que finalitza amb un sopar gastronòmic a l'Era d'en Serralta, un cobert que conté una de les torres i part de la muralla medieval de la vila, datables de mitjans del segle XII.

Cada sopar estarà fet per un restaurador diferent del poble, que han preparat un menú especial tenint en compte els aliments i els processos de l'època. Els restauradors que s'han implicat en aquesta iniciativa han estat fent un curs previ amb el cuiner Francesc Rovira de la fonda Xesc de Gombrèn, que té una estrella Michellin.

Els sopars es faran els divendres 1, 8, 22 i 29 d'agost, i el dijous 14 d'agost. El punt de trobada és a les 21h al Palau de l'Abadia. L'aforament és limitat i cal reservar entrada a l'Oficina de Turisme fins a les 12h del dia abans.


desitjos


Dies 1, 8, 14, 22 i 29 d'agost. 21 h
Els desitjos del comte Arnau – Visita dramatitzada i sopar gastronòmic
Punt de trobada: Palau de l'Abadia
Lloc: Era d'en Serralta


Venda de tiquets i paquets turístics del Cicle del Comte Arnau

Els tiquets ja es poden comprar a l'Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses i, enguany, també poden adquirir-se per internet des de la pàgina web de l'Ajuntament. Aquells qui ho vulguin també tenen a l'abast la possibilitat d'adquirir paquets turístics amb els quals podran gaudir de diferents avantatges de la mà del projecte Terra de Comtes i Abats.

Trobareu tots aquests avantatges a la pàgina web de l'Ajuntament: www.santjoandelesabadesses.cat, a Terra de Comtes i Abats: www.terradecomtes.cat a les respectives recepcions, als telèfons: 972 720 599 i 972 704 556.


 Consulta la informació completa del XIX Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau en aquest enllaç

  
0
0
0
s2sdefault