TwitterFacebookYoutubeRSS

papallona-webLa regidoria de cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses organitza, per aquest any 2012, un programa d'activitats de dinamització cultural de la Biblioteca Municipal Josep Picola que inclou quatre sessions de narració de contes per a infants i joves. 
Els contes de la papallona a càrrec de Carme Brugarola, els dijous 19 de gener, 16 de febrer, 15 de març i 10 de maig, a dos quarts de sis de la tarda, a la Biblioteca Municipal Josep Picola. 

Amb aquestes sessions es complementa el Cicle d'Espectacles de Dinamització Cultural de la Biblioteca Josep Picola de Sant Joan de les Abadesses, que s'inicià el passat mes de novembre. Amb cada una de les activitats, es pretén fomentar l'hàbit de lectura entre els més petits i joves de la vila, despertant-los l'interès pels llibres i animant-los a visitar regularment la biblioteca.

PROGRAMA DE L'ACTIVITAT

Contes AntiCrisi  - A partir de 3 anys -
Amb aquests contes, tots plegats riurem una estona amb les peripècies dels nostres personatges intentant superar els seus maldecaps econòmics. Per cert, un dels nostres protagonistes havia viscut a Sant Joan, però d'això ja en fa molts d'anys...

Les llegendes de Leonardo  - A partir de 3 anys -
Us presentarem un personatge molt peculiar i molt savi. Va predir molta de la tecnologia que fem servir al segle XXI i amb paraules molt encertades ens explica, en forma de faula, els encerts i entrebancs que sempre hem tingut els humans des de fa 500 anys i ara mateix.

Gèneres diferents:  Persones iguals - Sessió adreçada a alumnes de secundària -
Molt senzill: Què farien els homes sense les dones? Ja ho sabeu. Ofegar-se en un got d'aigua. Per riure tant del que fan els homes com del que fan les dones, heu de venir a participar de les nostres històries.

Taller de poesia de Miquel Martí i Pol  - A partir de 3 anys -
Deixem anar la imaginació tot escoltant paraules molt mudades, tot recitant mots endiumenjats i creant amb les mans el que hem sentit amb el cor tot escoltant la paraula.

El cicle és organitzat per la regidoria de cultura i compta amb el suport de la Diputació de Girona.