TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Les veus del cor Geriona entonaran la cançó del comte Arnau

Les veus del cor Geriona entonaran la cançó del comte Arnau

arnau2014 geriona logoGeriona és reconeguda pel seu color uniforme, per la conjunció homogènia de les veus i per tractar amb molta cura i rigor tots els colors de la música, així com els seus estils i continguts. Per això, dins del XIX Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau, el dissabte 12 de juliol, ens oferiran un concert clàssic a l'inici, seguit d'una segona part amb temes més moderns. Podrem gaudir, també, de la seva interpretació de la cançó del comte Arnau.

Dirigit per Imma Pasqual, va néixer l'any 2005 a l'Escola Municipal de Música de Girona per donar continuïtat al cor Geriona Infantil, que estava assolint una qualitat musical molt elevada. Està format per quinze noies i un noi d'entre quinze i vint-i-cinc anys. Geriona ha participat en el concurs televisiu de corals Oh Happy day! Actualment, estan duent a terme una gira per Catalunya actuant als principals teatres del país, presentant el seu espectacle i disc La veu feta emoció.

arnau2014 cor gerionaLes 17 veus del cor Geriona

Paquets turístics del Cicle del Comte Arnau
Les entrades per als espectacles ja es poden comprar a l'Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses i, enguany, també poden adquirir-se per internet des de la pàgina web de l'Ajuntament.

Aquells qui ho vulguin també tenen a l'abast la possibilitat d'adquirir paquets turístics amb els quals podran fer una visita al Centre d'Interpretació del Mite del Comte Arnau, dinar o sopar El menú del comte Arnau en un restaurant a escollir i l'entrada a un dels espectacles del cicle o a una de les activitats complementàries. A més, gaudiran d'un 10% de descompte si volen dormir en algun dels allotjaments adherits a les ofertes. Trobareu aquestes ofertes a la pàgina web de l'Ajuntament, a l'Oficina de Turisme o al telèfon 972 720 599.


 Cor Geriona – La veu feta emoció
12 de juliol, a les 22 h, al claustre del Monestir


 Per a més informació, consulteu la programació completa del cicle prement aquí

0
0
0
s2sdefault