TwitterFacebookYoutubeRSS

Es convoca el VI Certamen Literari Joan Maragall

Ja es poden consultar les bases del VI Certamen Literari Joan Maragall organitzat per l’Ajuntament i l’Institut Escola de Sant Joan de les Abadesses. Com en les anteriors edicions, el certamen continua apostant per fomentar i reconèixer l’escriptura en l’alumnat de l’escola, i també per reunir obres en català de qualsevol autor i edat dels Països Catalans en la categoria d’adults.

En la categoria escolar hi haurà premis als millors contes breus, poesies o relats d’infants de 3r de Primària a 4t d’ESO. Rebran un llibre i un diploma i, els finalistes, un obsequi. En la categoria d’adults, el primer premi serà de 200 € i un diploma per a cadascuna de les modalitats i, per als finalistes, un llibre i un diploma.

Les bases d'aquest certamen contemplen que els treballs que es presentin hauran de ser inèdits, escrits en català, per un sol autor i no poden haver estat presentats en d'altres certàmens. Excepcionalment, per a la categoria d'escolars, les obres poden haver estat presentades en altres premis o certàmens.

El jurat estarà format per professionals de l’educació i de la comunicació, i un membre de l’AMPA de l’IE Sant Joan de les Abadesses. A continuació, podeu consultar les bases completes. 

Hi haurà dos actes de lliurament de premis. El de la categoria d’escolars es farà el divendres 22 d’abril de 2016, a les 11 h, al Teatre Centre. El veredicte i l’acte de lliurament de premis de la categoria d’adults, com l’any passat, es farà durant la mitja part del recital poètic que tindrà lloc el diumenge 24 d’abril, a partir de les 18 h, al Palau de l’Abadia.

En total, fins ara s’han presentat 70 obres en la categoria d’adults des que va iniciar-se el certamen, i prop de 1000 obres en la categoria d’escolars. 

Consulta les bases del 6è Certamen literari Joan Maragall

0
0
0
s2sdefault