TwitterFacebookYoutubeRSS

Salvador Vergés presenta 'La veu de la viola'

El santjoaní Salvador Vergés presentarà la seva segona novel·la, La veu de la viola a Sant Joan de les Abadesses el pròxim dissabte 17 de desembre, a les 18 hores, al Palau de l'Abadia. Es tracta de l'obra que va ser finalista del premi literari Ciutat de Badalona 2016 i que ha publicat Viena Edicions. Està inspirada en els anys 30 i narra la història d'un infant que es torna tartamut després de l'experiència de perdre's en una cova. Aquest fet, però, farà que gaudeixi escoltant la gent més que parlant, i farà que adquireixi grans coneixements i desenvolupi la seva intel·ligència.

La presentació anirà a càrrec de l'escriptor Francesc Serés i comptarà amb la presència de l'autor i del músic Oriol Illa, que farà una demostració de com sona una viola.

El santjoaní Salvador Vergés (1946) és mestre industrial i ha dedicat part de la seva vida a projectes industrials de matrius i motlles. Més tard, va entrar al món empresarial per dedicar-se a la impressió i al disseny d'etiquetes autoadhesives. Va néixer a la casa de pagès de la Roca de Sant Joan de les Abadesses, on va viure fins que va marxar per treballar a Olot. Des que s'ha jubilat, que es dedica a escriure i ha guanyat diversos certàmens literaris en els últims anys.

cartell La veu de la viola agenda

 

0
0
0
s2sdefault