TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • “A dues veus”: Exposició fotogràfica sobre el programa de Voluntariat per la llengua

“A dues veus”: Exposició fotogràfica sobre el programa de Voluntariat per la llengua

"A dues veus" és una exposició de fotografies que mostra la complicitat que s'estableix entre les persones que formen part del Voluntariat per la llengua (VxL), un programa impulsat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i gestionat pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Es tracta d'un projecte que fomenta l'ús social del català a través de la conversa, tot posant en contacte persones que necessiten reforçar la fluïdesa i la seguretat per poder-lo parlar amb normalitat amb persones que parlen habitualment l'idioma i que s'ofereixen per conversar una hora a la setmana durant deu setmanes. A més d'aquest motiu inicial, el VxL s'enriqueix amb l'aportació de les persones que hi participen i es converteix en una experiència d'intercanvi de cultures i de pensaments que propicia el coneixement mutu i la cohesió social.

Així doncs, a través de les fotografies d'una sèrie de parelles lingüístiques de Vilafranca del Penedès, acompanyades d'un breu text en què es plasmen les impressions generals del voluntari i de l'aprenent, descobrim tot d'estones compartides amb un fil conductor: la llengua catalana.

L'exposició es podrà veure de l'1 al 14 de febrer al vestíbul de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses en horari d'oficina. A més, el dissabte 4 de febrer a les 6 de la tarda se'n farà la inauguració, en què també hi haurà una sessió informativa del programa de Voluntariat per la llengua.


De l'1 al 14 de febrer
Exposició 'A dues veus'
Vestíbul de l'Ajuntament

4 de febrer, a les 18 hores
Inauguració de l'exposició "A dues veus' + sessió informativa sobre el programa de VxL
Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses

201701-CARTELL-A-DUES-VEUS

 

0
0
0
s2sdefault