TwitterFacebookYoutubeRSS

Ja s’ha convocat el VII Certamen Literari Joan Maragall

Ja es poden consultar les bases del VII Certamen Literari Joan Maragall organitzat per l'Ajuntament i l'Institut Escola Mestre Andreu de Sant Joan de les Abadesses. Com en les anteriors edicions, el certamen continua apostant per fomentar i reconèixer l'escriptura en l'alumnat de l'escola, i també per reunir obres en català de qualsevol autor i edat dels Països Catalans en la categoria d'adults.

En la categoria escolar hi haurà premis als millors contes breus, poesies o relats d'infants de 3r de Primària a 4t d'ESO. Rebran un llibre i un diploma i, els finalistes, un obsequi. En la categoria d'adults, el primer premi de cada modalitat serà de 200 € i un diploma per a cadascuna de les modalitats i, per als finalistes, un llibre i un diploma.

El jurat estarà format per professionals de l'educació i de la comunicació, i un membre de l'AMPA de l'IE Sant Joan de les Abadesses. Podeu consultar les bases completes a la pàgina web www.santjoandelesabadesses.cat. El termini per presentar els treballs finalitza el 23 de març, i el lliurament de premis de la categoria d'adults es farà el 23 d'abril, durant un recital de poesia que es farà al Palau de l'Abadia, i l'endemà, al Teatre Centre, es farà el lliurament de premis de la categoria d'escolars.

L'any passat, els guanyadors varen ser Joan Gimeno, en poesia, i Guifré Miquel, en narrativa. Miquel es va convertir en el primer santjoaní en guanyar el certamen.

Consulta les bases del VII Certamen literari Joan Maragall

0
0
0
s2sdefault