TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Ja s’ha convocat el VII Certamen Literari Joan Maragall

Ja s’ha convocat el VII Certamen Literari Joan Maragall

Ja es poden consultar les bases del VII Certamen Literari Joan Maragall organitzat per l'Ajuntament i l'Institut Escola Mestre Andreu de Sant Joan de les Abadesses. Com en les anteriors edicions, el certamen continua apostant per fomentar i reconèixer l'escriptura en l'alumnat de l'escola, i també per reunir obres en català de qualsevol autor i edat dels Països Catalans en la categoria d'adults.

En la categoria escolar hi haurà premis als millors contes breus, poesies o relats d'infants de 3r de Primària a 4t d'ESO. Rebran un llibre i un diploma i, els finalistes, un obsequi. En la categoria d'adults, el primer premi de cada modalitat serà de 200 € i un diploma per a cadascuna de les modalitats i, per als finalistes, un llibre i un diploma.

El jurat estarà format per professionals de l'educació i de la comunicació, i un membre de l'AMPA de l'IE Sant Joan de les Abadesses. Podeu consultar les bases completes a la pàgina web www.santjoandelesabadesses.cat. El termini per presentar els treballs finalitza el 23 de març, i el lliurament de premis de la categoria d'adults es farà el 23 d'abril, durant un recital de poesia que es farà al Palau de l'Abadia, i l'endemà, al Teatre Centre, es farà el lliurament de premis de la categoria d'escolars.

L'any passat, els guanyadors varen ser Joan Gimeno, en poesia, i Guifré Miquel, en narrativa. Miquel es va convertir en el primer santjoaní en guanyar el certamen.

Consulta les bases del VII Certamen literari Joan Maragall

0
0
0
s2sdefault