TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Cuina, màgia i una princesa novella, al 14è Cicle d’Espectacles Infantils 2017

Cuina, màgia i una princesa novella, al 14è Cicle d’Espectacles Infantils 2017

Un any més, torna el Cicle d'Espectacles Infantils amb tres propostes variades per fer passar una bona estona als infants. La primera proposta arribarà el diumenge 19 de març, a les 12 hores, amb la Teia Moner, que es posarà a la pell d'una cuinera que sap moltes receptes i que elaborarà diferents plats farcits de personatges fantàstics, en una mescla original d'educació en alimentació i nutrició, i espectacle. L'actuació tindrà lloc al Teatre Centre.

El segon espectacle serà Boces Show (2 d'abril, 17 h, Teatre Centre) amb el mac Arnau Gatz. Es tracta d'un xou que barreja màgia, monòlegs i teatre, de la mà de l'estil característic i propi del jove il·lusionista lleidatà Arnau Boces. És un espectacle que s'inclou al CEI, però que està obert a tots els públics.

Per últim, la companyia La Bleda ens explicarà la història de Tut-turutut la princesa! (23 d'abril, 12 h, passeig Comte Guifré. En cas de mal temps, es farà al Teatre Centre). La Princesa Bleda ha perdut el seu tresor, i empesa per la il·lusió que li feia ensenyar-lo avui que hi ha tanta gent, emprèn un viatge per recuperar-lo, en què descobrirem dues accepcions de valor: el que donem a les coses i el que tenim per afrontar dificultats.

El Cicle d'Espectacles Infantils que consta d'un conjunt d'espectacles amb un fort component educatiu, fomenta la cultura i permet als infants conèixer les diferents disciplines. Com cada any són tres espectacles, teatre, màgia i un especial per a la Diada de Sant Jordi. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses organitza cada any aquest cicle d'espectacles amb el suport de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat. Tots els espectacles són gratuïts.

agenda-receptari-teia-moner

 

0
0
0
s2sdefault