TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • 'De l'expressió subjectiva a la interactiva 1981-2017' de Pep Fonts a l'Espai Art l'Abadia

'De l'expressió subjectiva a la interactiva 1981-2017' de Pep Fonts a l'Espai Art l'Abadia

'De l'expressió subjectiva a la interactiva 1981-2017' és el nom de l'exposició que s'inaugura aquest pròxim dissabte, a les sis de la tarda, a l'Espai Art l'Abadia del Palau de l'Abadia, on es podrà visitar fins al 30 d'abril. El seu autor és l'artista santjoaní Pep Fonts.

Es tracta d'una retrospectiva de la seva obra en què hi haurà una sèrie de peces que ha pogut aconseguir de diferents col·leccions i on es pot veure l'evolució del seu llenguatge, que l'ha dut fins a la interactivitat i al lligam amb la música, fet que fa que per entendre la seva obra calgui veure-la i jugar-hi, i jugar-hi per entendre-la. A la mostra també s'hi podrà veure la primera obra en què l'artista ha utilitzat la impressió digital.

Pep Fonts i Aulinas
Pep Fonts i Aulines (1950) va néixer a Sant Joan de les Abadesses, i actualment viu a Barcelona. Tot i que en va marxar de jove per estudiar, continua mantenint un lligam amb el seu poble natal i hi sol passar els caps de setmana. Fins a l'any 1981 es va dedicar a l'enginyeria i a la música (va formar part dels grups Abraxas i Croma, entre d'altres), i a partir d'aquell any i després de llicenciar-se en Belles Arts, Fonts va centrar-se en la pintura fins a l'actualitat.

201703cartell expo JFONTS agenda

 

0
0
0
s2sdefault