TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Visita guiada i recital de poemes al voltant de Refugi d’Ànima de Camí

Visita guiada i recital de poemes al voltant de Refugi d’Ànima de Camí

El TallerBDN d'escultura, juntament amb L'Espai Betúlia, l'Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli i amb la col·laboració de l'Espai Art l'Abadia, ha organitzat una visita comentada a l'exposició "Refugi d'ànima" a càrrec de l'escultor Camí. L'acte, que tindrà lloc el dissabte 1 d'abril, a les 12 h, a l'Espai Art l'Abadia del Palau de l'Abadia, comptarà amb un recital de poemes de Coloma Lleal i Màrius Sampere, escrits expressament per les obres exposades.

Si hi esteu interessats, us podeu inscriure gratuïtament a l'Oficina de Turisme o bé trucant al 972 720 599 fins al 25 de març. Les places són limitades. L'exposició es podrà veure fins al 9 d'abril, de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h; i els diumenges, de 10 a 14 h.

Josep M. Teixidó Camí

Josep M. Teixidó Camí neix a l'Espluga Calba (Lleida), viu i treballa l'escultura, a Badalona. És professor d'Escultura a l'Escola Massana de Barcelona des de 1978. Graduat en Escultura a l'Escola d'Arts i Oficis de Barcelona el 1976 i Llicenciat en Escultura a la Universitat de Belles Arts de Barcelona el 1985. Coautor, amb Santamera, dels llibres d'escultura: La Talla Escultura en Madera (1996) i Escultura en Piedra (2000), publicats per la Ed. Parramón S.A. de Barcelona. Cofundador, amb Gustavo Suñer i Cinto Santamera, del centre d'escultura tallerBDN de Badalona.

La seva obra personal, treballada en sèries conceptuals com De Natura Mutante, Letargies, Tylopsis, Volaverunt, Trobes i Memento, ha evolucionat d'un simbolisme geometritzant a una sintaxi pròpia que imbrica ressons poètics, austeritat de formes i expressivitat de materials. Ha mostrat en 26 exposicions individuals i en més d'un centenar de col·lectives les seves escultures de pedra, fusta i, sobretot, de ferro; darrerament incorpora materials orgànics. Les seves escultures públiques (Espanya, Portugal, Equador, Corea del Sud, Líban, Taiwan i Puerto Rico) conjuguen les propostes dels comitents amb el llenguatge que li és propi.

201703cartell visita comentada expo CAMI

0
0
0
s2sdefault