TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Torna el Mercat del Trasto després de l’èxit de la 1a edició

Torna el Mercat del Trasto després de l’èxit de la 1a edició

El pròxim diumenge 28 de maig, Sant Joan de les Abadesses es convertirà en un gran aparador d'objectes usats i de segona mà, en el segon Mercat del Trasto. Després de l'èxit de la primera edició que es va fer el setembre passat i en què prop de 2000 persones varen tafanejar, vendre i comprar a les 150 parades que varen venir, els organitzadors han decidit no esperar ni un any per repetir la cita. Des de les sis del matí, en què els venedors ja començaran a exposar els seus objectes, i fins a les dues de la tarda, la zona de la Coromina del Bac, hi haurà compravenda d'articles de col·leccionisme, electrodomèstics, roba, elements de decoració... Tot, acompanyat d'un servei de bar amb entrepans.

Com en la primera edició, la participació és gratuïta per a les parades locals per tal de fomentar que els santjoanins i santjoanines en prenguin part, tot i que cal fer inscripció prèvia a l'Oficina de Turisme, al telèfon 972 720 599, o al telèfon 679 748 635.

Els esdeveniments com el Mercat del Trasto, i d'altres festes, aplecs, fires i mercats que es distribueixen duran tots els mesos de l'any, fan que Sant Joan de les Abadesses disposi d'una àmplia oferta d'activitats per gaudir-ne, a més de la natura, la història, la cultura i el seu patrimoni monumental.

201705-MERCATDELTRASTO

 

0
0
0
s2sdefault