TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • 9, 10, i 11 de juny: “Atipa’t de tapes” a Sant Joan de les Abadesses

9, 10, i 11 de juny: “Atipa’t de tapes” a Sant Joan de les Abadesses

Prop de 500 comensals varen certificar l'èxit de la primera edició de la mostra gastronòmica Atipa't de tapes, que es repetirà els pròxims 9, 10 i 11 de juny. El cap de setmana dedicat a les tapes i als productes locals començarà el divendres a la plaça Major, a les 19 hores, amb la presentació de l'edició d'enguany del Clownia als santjoanins, i que comptarà amb la presència d'alguns membres de Txarango. Una hora més tard, s'iniciarà la mostra gastronòmica amb les propostes de restaurants, bars i productors de la marca Producte del Ripollès. Els assistents podran adquirir un talonari de 10 tiquets per valor de 15 euros, a més de poder comprar tiquets individuals, per poder escollir una tapa o una beguda, que se servirà a la mateixa plaça.

Dissabte i diumenge, prendrà el relleu la ruta per bars i restaurants, que oferiran les tapes al seu establiment. En aquest cas, el preu de les tapes serà de 2,5 € i inclourà la beguda. Si un dels assistents al divendres vol gastar els seus tiquets la resta del cap de setmana, ho podrà fer, però sense que inclogui la beguda.

Es tracta d'una iniciativa de la regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, juntament amb la Unió de Botiguers, que vol donar a conèixer i fer valdre l'oferta gastronòmica del municipi, a la vegada que es fomenta la col·laboració i participació dels seus restauradors. L'any passat, l'assistència a la cita va ser molt més alta del que s'esperava, especialment divendres, fet que va fer que algunes parades es quedessin sense tapes. Els restauradors varen valorar molt positivament la iniciativa, que va tenir una part de formació per a ells amb els responsables de la Fonda Xesc de Gombrèn.

atipat-17-agenda

 

0
0
0
s2sdefault