TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Fina Clotet guanya el premi absolut del 1r ral·li fotogràfic de Sant Joan

Fina Clotet guanya el premi absolut del 1r ral·li fotogràfic de Sant Joan

El dissabte 10 de juny es va celebrar a Sant Joan de les Abadesses el primer ral·li fotogràfic del poble, organitzat per el Grup Fotogràfic Abadesses. El concurs tenia com a premissa entregar una fotografia de cadascun dels temes "aigua", "fauna i flora" i "patrimoni santjoaní", que fins el mateix dissabte al matí eren secrets. Una cinquantena de participants del Ripollès, Osona, Pla de l'Estany i Vallès Occidental en varen certificar l'èxit.

El premi absolut a la millor sèrie va ser per Fina Clotet, autora d'una sèrie que destacava per la seva coherència segons paraules del jurat. El premi a la millor sèrie fotogràfica en categoria infantil va recaure en Mercè Sitjà, de Ribes de Freser.

Segons David Fajula, president de l'entitat santjoanina "podem valorar com un èxit aquest primer ral·li, sobretot des del punt de vista de convocatòria de participants". De cara a properes edicions, Fajula afegeix que "tenim novetats preparades per fer-ho més innovador i dinàmic, incloent coses que no tingui cap altre ral·li. En definitiva, volem donar personalitat pròpia al concurs i convertir-lo en una referència dins el món de la fotografia associativa catalana".

Creat aquest 2017, el Grup Fotogràfic Abadesses és la primera associació fotogràfica del Ripollès. Entre les seves activitats destaquen les sortides fotogràfiques arreu de la província de Girona, així com els tres concursos anuals que organitza a Sant Joan.

foto-Miquel-PlanellsFotografia guanyadora del tema "flora i fauna", de Miquel Planells de Banyoles

CONSULTEU EL LLISTAT DE GUANYADORS

 

0
0
0
s2sdefault