TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Una conferència de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes inaugurarà el XXII Festival del Comte Arnau

Una conferència de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes inaugurarà el XXII Festival del Comte Arnau

La Dra. Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, serà la conferenciant de l'acte de presentació del XXII Festival del Comte Arnau. Borràs parlarà de la capacitat dels dispositius i les tecnologies digitals per tal de preservar i donar nova vida al patrimoni literari; i de la relectura com a font de vida, i alhora les eines que ens ajuden a difondre'l, a explicar-lo, a conèixer-lo i fer-lo viu.

En acabar la presentació, hi haurà una degustació del dolços del comte Arnau elaborats pels flequers i pastissers de la vila. Consulteu tota la programació del festival prement aquí.

LAURA BORRÀS CASTANYER (Barcelona, 1970) és llicenciada en Filologia Catalana (1993) i doctora cum laude en Filologia Romànica (1997) per la Universitat de Barcelona per la tesi Formes de la follia a l'Edat Mitjana. Estudi comparat de textos literaris i representacions iconogràfiques (publicada com a assaig a Més enllà de la raó, Barcelona, Quaderns Crema, 1999), amb títol de Doctorat Europeu (1997) i Premi Extraordinari (1998) de la Divisió de Ciències Humanes i Socials de la Universitat de Barcelona.

Des de fa 23 anys és professora a la Universitat de Barcelona on ensenya Teoria de la Literatura i Literatura Comparada i també és professora del Màster de Formació del Professorat del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura. Els darrers 15 anys ha combinat aquesta docència amb l'e-learning i el blended learning de literatura com a professora agregada de la UOC en les llicenciatures d'Humanitats i Filologia i als Estudis d'Arts i Humanitats, desenvolupant-hi el terreny de l'Open and Distance Learning (ODL). Des del 2007 és la Directora Acadèmica del Máster en Literatura en l'era digital de la Universitat de Barcelona i el Grup 62. El gener de 2013 va ser nomenada pel Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, Directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) on ha impulsat la creació del portal de les lletres catalanes.

1 de juliol de 2017, a les 19 h, al Palau de l'Abadia
Conferència a càrrec de la Dra. Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes

201706-FCA-PRESENTACIO

 

 

0
0
0
s2sdefault